Добредојдовте во Video World!

Videoworld е најдобриот канал за видеа за животниот стил и забава. Ние лично ќе ги избереме и потенцираме најдобрите видеа за корисниците. За мал надомест, корисниците ќе можат да ги пуштаат нашите видеа од порталот Videoworld.

Претплатата чини 236 MKD неделно, 59 ден./СМС, 4 СМС/неделно.

Претплатата се обновува автоматски сѐ додека не пратите STOP на краткиот код 148444.
За повеќе информации во врска со Video World, ве молиме посетете ја страната НПП или јавете се на нашиот тел. за грижа за корисници на 023207778.
Исто така можете да ни испратите е-пошта на info.mk@video-wrld.com